ANSAMBLU LOCUINTE DIAMANTULUI RESIDENCE, STR DIAMANTULUI 166, BRAGADIRU, ILFOV

Conceput pentru un stil de viață dinamic, ansamblul Diamantului Residence dispune de confort si accesibilitate prin poziționarea liniară a clădirilor cu acces pietonal şi auto direct.
Complexul Diamantului Residence este format din 8 imobile cu regim de inalțime de P+4E+5ER, şi se intinde pe o suprafață de 10.000 mp.
Construit și finisat integral cu materiale moderne și de calitate, Diamantului Residence iți oferă siguranța unei decizii bine gândite în ceea ce privește alegerea viitorului vostru cămin.

Situat într-o locație deosebită din Bragadiru, ansamblul rezidential oferă:
Spații comerciale in incinta complexului ( Minimarket, Cabinet veterinar, Cafenea )
Hipermarketuri in apropiere ( Lidl 100m, Mega Image 50m, Penny 200m ), Punct farmaceutic 100m, Beauty salon 50m,
Stație STB in fața complexului
Şcoli si grădinițe, private şi de stat
Arhitectură modernă şi aerisită
Alei pietonale circulabile
Apartamente variate
Securizat cu monitorizare video şi bariere automate
Racordat la toate utilitățile publice
Parcări auto supraterane
Zonă liniştită

Iți prezentăm planurile şi disponibilitatea apartamentelor din Complexul Diamantului Residence, apartamente noi, spațioase şi moderne, in diferite compartimentări, cu 1 până la 3 camere.

Oferta este limitată! Hai să vezi ultimele apartamente disponibile!

  • image
  • image
  • image
  • image

ANSAMBLU LOCUINTE STR. DIAMANTULUI 166

Ansamblu rezidential este format din 330 apartamente, in blocuri cu un regim de inaltime de P+4, situat într-o locație deosebită din Bragadiru, cu spații comerciale in incinta complexului ( Minimarket, Cabinet veterinar, Cafenea ),  hipermarketuri in apropiere ( Lidl 100m, Mega Image 50m, Penny 200m ), punct farmaceutic 100m, beauty salon 50m, stație STB in fața complexului, scoli si grădinițe, private şi de stat.

ANSAMBLU LOCUINTE STR. LIBERTAȚII 88G BL 1 ȘI 88G BL 2

Cu o arhitectură modernă, cele două blocuri conțin 110 de locuințe cu structuri variate: studiouri, garsoniere si apartamente de la 2 până la 3 camere. Regimul mic de înalțime al clădirilor P+4+M și numărul redus de locuințe aduc un confort suplimentar prin avantajul unui spațiu intim și discret.

2
3
3
4

ANSAMBLU LOCUINTE STR LIBERTAȚII 51BIS, BRAGADIRU, ILFOV

Aceeași gamă variată de spații cu care te-am obișnuit și până acum – de la garsoniere, la apartamente cu 2 sau 3 camere – o vei găsi în blocul de 4 etaje din strada Libertații, nr. 51bis. Vei avea în plus, însă, avantajul unei oaze de liniște oferită de excelenta localizare a clădirii și de nota de discreție pe care o oferă un bloc cu nu număr mic de apartamente.

4
3
3
2

ANSAMBLU LOCUINTE STR. SMÂRDAN 31, BRAGADIRU, ILFOV

Pentru că o locuință o alegi pe termen lung, am avut grijă să gândim proiectul astfel încât să răspundă excelent nevoii tale de conectare la viața urbană, dar și celei de confort, armonie și liniște, pe care le aduce simpla idee de ”a fi acasă”. Smârdan 31 îți oferă 20 de apartamente de 1,2 sau 3 camere, proiectate în așa fel încât să te bucuri de noul tău spațiu și să-ți conturezi ambianța propriului cămin, așa cum visezi.

4
3
3
2

ANSAMBLU LOCUINTE STR. MONUMENTULUI 4, BRAGADIRU, ILFOV

Un proiect unic care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii. În clădire există o gamă variată de locuințe, existând garsoniere, apartamente de diferite dimensiuni, de la unu la doua dormitoare.

4
3
3
2

ANSAMBLU LOCUINTE STR. SAFIRULUI 28, BRAGADIRU, ILFOV

Poziționate strategic într-o zonă în plină dezvoltare, apartamentele din prioiectul Safirului 28 sunt special create pentru toți cei care vor să locuiască sau să investească într-o zonă linistită, retrasă de aglomerația orașului, dar în proximitatea unora dintre punctele de interes ale orașului Bragadiru.

4
3
3
2

ANSAMBLU LOCUINTE STR. VITEJIEI, BRAGADIRU, ILFOV

4 case individuale
Mai mult decât un ansamblu rezidențial adaptat la nevoile de locuire, proiectul Vitejiei este locul în care se naște o viitoare comunitate de locuitori pe care îi unește aceeași pasiune pentru un stil de viață cât mai relaxat.

APARTAMENT (1)
APARTAMENT (1)
APARTAMENT (1)
APARTAMENT (1)

ANSAMBLU STR. MUNIȚIEI 11, BRAGADIRU, ILFOV

Duplex
Proiectul Muniției 11 este format din unități locative de tip duplex care reușesc să satisfacă nevoia de intimitate și spațiu privat pe care o oferă o casă individuală. Confortul spațiului privat este completată de curtea care propune o suprafața suficientă pentru amenajarea unui spațiu de relaxare.

APARTAMENT (470 × 516px)
APARTAMENT (470 × 516px)

ANSAMBLU STR. ORIZONTULUI 28, BRAGADIRU, ILFOV

Duplex
Cu o poziționare aleasă astfel încât să ofere confortul deplin, proiectul Orizontului 28 propune standarde locative superioare. Este destinat cumpărătorilor care vor să se bucure din plin de beneficiile unei locuințe spațioase, cu o compartimentare ergonomică și funcțională, completate de avantajele unei curți generoase.

APARTAMENT (470 × 516px)
APARTAMENT (470 × 516px)

ANSAMBLU REZIDENTIAL STR. ORIZONTULUI 14, BRAGADIRU, ILFOV

Duplex
Fiecare detaliu a fost bine gandit, astfel, arhitectură moderna, facilitatile proiectului, pretul accesibil, fac din proiectul Orizontului 14 o investitie foarte avantajoasă pentru cei care caută case noi de vanzare intr-o zona rezidentiala linistită.

APARTAMENT (470 × 516px)
APARTAMENT (470 × 516px)
Trimite mesaj
Cu ce va putem ajuta?
Top-Trade.ro
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?